Covid-19 Coronaviruset

I av Peter Ewertz Isaksson
Covid-19
Covid-19
Covid-19

Covid-19

ZenBiz Group (LevDoc) tar spridningen av COVID-19 på allvar och följer myndigheternas rekommendationer och anpassar oss till deras beslut.
Vi uppmuntrar och informerar vår personal om god handhygien och tillhandahåller handsprit så länge sådan går att få tag på samt har löpande dialog med våra medarbetare kring utvecklingen av läget.
Rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten är för närvarande att hen som inte har symptom på sjukdom kan arbeta som vanligt.
Vi har förståelse för att det kan finnas oro kring hur en eventuell virusspridning påverkar ZenBiz tjänsteleverans till dig som kund. Du är, som alltid, varmt välkommen att höra av dig till oss om detta eller om du har några andra frågor.

Peter Ewertz Isaksson
PETER EWERTZ ISAKSSON
Försäljning | Marknad

Fågelbro GK - Hål 8
Fågelbro GK - Hål 8
Golfklubbar gillar LevDoc
I av Peter Ewertz Isaksson
Golfklubbar som digitaliserar Fler och fler golfklubbar gillar att förenkla sin hantering av inkommande fakturor med hjälpa av LevDoc. Allt lagras digitalt integrerat med deras ekonomi-/affärssystem och attest sker mobilt via Molnet på sin SmartPhone eller Laptop när man är ute och ...
Läs mer
LevDoc förbättrar kundsupporten
I av Peter Ewertz Isaksson
Smidig kundsupport Från och med 2020 arbetar vi under vårt gemensamma namn ZenBiz Group. Den 3 augusti så startade vi upp vårt nya ärendehanteringssystem. Det medför att alla supportärenden hos oss loggas för bästa support och uppföljning för er som kund hos ...
Läs mer
Administrera LevDoc var du än befinner dig
Administrera LevDoc var du än befinner dig
LevDoc nu som CloudApp
I av Peter Ewertz Isaksson
Administrera ert LevDoc via webben. LevDoc har nu tagit fram en lösning för ZDoc där ni ni kan administrera och hantera alla inställningar från en webbaserad mobil CloudApp lösning. Inga lokala installationer och åtkomst samt tillgänglighet var du än befinner dig.
Läs mer
Namanste Näringslivet
I av Peter Ewertz Isaksson
Namaste, näringslivet. Välkommen till en tillvaro med löpande företagstjänster när tiden springer iväg. Vi kallar det... affärssinnesro.
Läs mer
LevDoc blir en del av ZenBiz Group
I av Peter Ewertz Isaksson
Nu växer vi från tre till en. Det är viktigare att du fokuserar på din verksamhet än läser mejl. Därför tänkte vi bara snabbt berätta att vi blir större och smidigare som Zenbiz Group den 1 januari 2020. Först en kort resumé Erip ...
Läs mer