Varför ska jag använda levdoc fakturahantering?

Tillväxtskapande
Minskade kostnader
Säkert och tryggt
Tidsparande
Användarvänligt
Klimat

Från fysisk faktura- och dokumenthantering till elektroniska. Det innebär att ni spara tid, pengar och utrymmen men också minskat ert CO2-utsläpp.

Läs mer
FAKTURASCANNING

Hur tänker ni kring er fakturascanning? Vill ni hantera det själva eller vill ni att vi hjälper er med det?
Välj mellan att scanna in ...

Läs mer
Människor som sitter och arbetar med sina datorer sett utifrån och uppifrån
FAKTURASERVICE

Frigör tid och få sinnesro.
Ställ om fakturaadressen för post & e-post till vår Fakturaservice. Slipp all hantering av papper och få fakturorna direkt in ...

Läs mer
Attestera fakturor var du än befinner dig
ATTESTERA FAKTUROR DIGITALT

Attestera fakturorna digitalt via dator, smartphone och surfplatta spar & frigör tid. Ger ökad kontroll och snabbare/flexiblare arbetsflöde.
När man är på resande fot eller ...

Läs mer
FAKTURATOLKNING

Fakturatolkning automatiserar, digitaliserar och förenklar ert fakturaflöde med matchning mot rätt leverantör och kontering fram till attest i webben.

Läs mer
KONTERING AV FAKTUROR DIGITALT

Gör det enkelt genom att automatisera er hantering av digital kontering. Genom att ni automatiserar er konteringsprocess får ni bättre kontroll och minimerar konteringsfel.

Läs mer
man som arbetar med slipning i verkstad
INSTALLATIONSPROCESS

LevDoc är en färdigpacketerad produkt/tjänst vilket minimerar installationsprocessen.

kom igång

Så funkar LevDoc

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

Vi har använt Levdocs fakturahanteringstjänst i 11 år och vi är mycket nöjda med tjänsten, passar vår verksamhet väl då vi arbetar i flera bolag på samma avdelning.Användarvänligt och anpassningsbart.
Vi tycker också att LevDocs support fungerar bra, snabbt och lösningsorienterat.

Jönköpings Rådhus värdesätter långsiktiga relationer och ser fram emot fortsatt samarbeta med LevDoc.

Sarah Henningsson Rimfält
Controller - Jönköpings kommun Stadskontoret

LevDoc är ett prisvärt och användarvänligt system för hantering av våra kunders leverantörsfakturor. Alltid tillgänglig historik är en stor fördel med digital och mobil hantering av fakturor. Tydliga tidsbesparing för oss och våra kunder ihop med en förenkling av arbetet är viktiga val varför vi valt LevDoc och Erip som vår partner. Det skulle vara mycket svårt att gå tillbaka till vårt gamla sätt att hantera leverantörsfakturorna. Både för oss och våra kunder.

Azelma Isanovic
VD – Ekonomiringen

Vi valde Erips Fakturaservice för att slippa tidskrävande hantering av pappersfakturor. Minska beroendet av enskilda medarbetare. Med Erips Fakturaservice får vi in fakturorna elektroniskt i systemet även om någon intern resurs är sjuk eller har semester. Plus möjligheten att personal på våra övriga kontor i Sverige är backup på ankomstregistrering.
I vår strävar att alltid ha uppdaterade arbetssätt är detta en relevant del i denna satsningen. Vi kan på så sätt disponera vår arbetstid på andra mer prioriterade sysslor på vår ekonomiavdelning och får en mer effektiv hantering av vår ankomstregistrering vilket ökar dess kvalitet.

Daniel Arvidsson
CFO – Prowash Sverige AB

Eftersom vi har kontor på flera orter i Sverige och tänker expandera framöver, innebär LevDocs möjligheter att attestera och godkänna fakturor via SmartPhones en viktig fördel för oss. LevDoc uppfyller våra krav på effektiv fakturahantering och fungerar smidigt integrerat mot vårt ekonomisystem. Det är mycket enkelt att söka leverantörsfakturor i LevDoc – både för administratörer och användare vilket förenklar arbetet för oss.
I vårt samarbetet med Erip har vi funnit att de är lyhörda och tillmötesgående, och inte minst att de finns tillgängliga när vi behöver det.

Marita Laneby
Redovisningsekonom – Rabbalshede Kraft AB

Att använda oss av fakturascanning och Erip som leverantör har bidragit till en bättre och tydligare kontroll av våra leverantörsfakturor. Digital hantering är jätteviktig för oss då vi alltid kan komma åt informationen oavsett vart i Sverige vi befinner oss då vi har kontor i flera städer. Att kunna söka efter fakturor i LevDoc till skillnad mot att ha allt i pärmar, som tidigare, bidrar till en stor tidsbesparing för oss. Vi skulle definitivt inte kunna gå tillbaka till manuell hantering av leverantörsfakturor sen Erip kom in i bilden.

Linn Applegate
Ekonomichef - SEHed Fasad AB

Vi fastnade för Erips fakturahanterings system och efter ett tags användning så visar det sej att för oss så fungerar detta utmärkt. Vi sparar tid samtidigt som det är ett enkelt sätt för oss att hantera våra leverantörsfakturor.
Det är ett stort plus med Erips höga servicenivå mot oss som kund. Vår tid är dyrbar och vi sparar in en hel del timmar i arbetad tid på att använda Erips digitala fakturahantering. Dessa timmar kan användas till något annat så för oss blir det en ” win win situation ”

Monica Stråth
Ekonomiansvarig FrankGruppen AB

Vi sökte ett sätt att effektivisera hanteringen av våra leverantörsfakturor, som också skulle stödja en organisation som finns på många orter. Vi fann LevDoc som är väldigt prisvärd för den effektivisering som vi får av leverantörsfakturahanteringen. LevDoc ger oss också ett mycket bra och kontrollerat arbetsflöde. Vi får alltid snabb respons på våra frågor, dessutom med ett trevligt och professionellt bemötande. Samtidigt är LevDoc enkelt och stabilt, vilket medför att vi inte behöver support särskilt ofta.

UllaKarin Norkvist
Ekonomiansvarig, Fastighetsägarna MittNord AB.