FAKTURASCANNING

Välj mellan att scanna in fakturorna själva
eller ställ om fakturaadressen till oss på Erip
så sköter vi det åt er. Väljer ni att scanna…

Läs mer
FAKTURASERVICE

Ställ om fakturaadressen för post & e-post till Erip. Ni slipper all hantering av papper och får fakturorna direkt in i LevDoc redo för attest
Läs mer

ATTESTERA FAKTUROR DIGITALT

Attestera fakturorna digitalt via dator, smartphone och surfplatta spar & frigör tid. Ger ökad kontroll och snabbare/flexiblare arbetsflöde.

FAKTURATOLKNING

Fakturatolkning automatiserar ert fakturaflöde med matchning mot rätt leverantör och kontering fram till attest i webben.

KONTERING AV FAKTUROR DIGITALT

Automatisera er hantering av kontering. Digital kontering ger bättre kontroll och minimerar fel.

INSTALLATIONSPROCESS

LevDoc är en färdigpacketerad produkt/tjänst vilket minimerar installationsprocessen.

kom igång

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

När vi etablerade oss på en andra ort, behövde vi ett system där vi kunde hantera våra fakturor oavsett var vi befann oss. Sedan dess har vi etablerat oss på en tredje ort. LevDoc tydliggör historik på varje enskild faktura, hur långt den kommit i attestförfarandet, samt om något behöver åtgärdas. När det gäller supporten är jag mycket nöjd. Jag har alltid fått snabba svar och hjälp när jag behövt det.

2018/09/28
Christina Hedberg
Ekonomiansvarig, Porsche Center Väst

LevDoc är ett prisvärt och användarvänligt system för hantering av våra kunders leverantörsfakturor. Alltid tillgänglig historik är en stor fördel med digital och mobil hantering av fakturor. Tydliga tidsbesparing för oss och våra kunder ihop med en förenkling av arbetet är viktiga val varför vi valt LevDoc och Erip som vår partner. Det skulle vara mycket svårt att gå tillbaka till vårt gamla sätt att hantera leverantörsfakturorna. Både för oss och våra kunder.

2018/09/28
Hans-Petter Sveen
VD – Ekonomiringen

Vi valde Erips Fakturaservice för att slippa tidskrävande hantering av pappersfakturor. Minska beroendet av enskilda medarbetare. Med Erips Fakturaservice får vi in fakturorna i systemet även om någon intern resurs är sjuk eller har semester. Plus möjligheten att personal på våra övriga kontor i Sverige är backup på ankomstregistrering.

2018/09/28
Daniel Arvidsson
Ekonomichef – Pamaco Totalservice

Eftersom vi har kontor på flera orter i Sverige och tänker expandera framöver, innebär LevDocs möjligheter att attestera och godkänna fakturor via SmartPhones en viktig fördel för oss. LevDoc uppfyller våra krav på effektiv fakturahantering och fungerar smidigt integrerat mot vårt ekonomisystem. Det är mycket enkelt att söka leverantörsfakturor i LevDoc – både för administratörer och användare vilket förenklar arbetet för oss.
I vårt samarbetet med Erip har vi funnit att de är lyhörda och tillmötesgående, och inte minst att de finns tillgängliga när vi behöver det.

2018/09/28
Marita Laneby
Redovisningsekonom – Rabbalshede Kraft AB

Att använda oss av fakturascanning och Erip som leverantör har bidragit till en bättre och tydligare kontroll av våra leverantörsfakturor. Digital hantering är jätteviktig för oss då vi alltid kan komma åt informationen oavsett vart i Sverige vi befinner oss då vi har kontor i flera städer. Att kunna söka efter fakturor i LevDoc till skillnad mot att ha allt i pärmar, som tidigare, bidrar till en stor tidsbesparing för oss. Vi skulle definitivt inte kunna gå tillbaka till manuell hantering av leverantörsfakturor sen Erip kom in i bilden.

2018/09/28
Linn Applegate
Ekonomichef - SEHed Fasad AB

Vi samarbetar med Erip och använder deras Fakturaservice tjänst för att effektivisera vårt dagliga arbete och jobba mot en mer digital hantering av vårt fakturaflöde. Vi strävar alltid efter att ha uppdaterade arbetssätt och detta är en relevant del i denna satsningen. I och med detta disponerar vi vår arbetstid på andra mer prioriterade sysslor på vår ekonomiavdelning och får en mer effektiv hantering av vår ankomstregistrering vilket ökar dess kvalitet.

2018/09/28
Towe Mannergård
Redovisningsansvarig - Pamaco Totalservice

Vi fastnade för Erips fakturahanterings system och efter ett tags användning så visar det sej att för oss så fungerar detta utmärkt. Vi sparar tid samtidigt som det är ett enkelt sätt för oss att hantera våra leverantörsfakturor.
Det är ett stort plus med Erips höga servicenivå mot oss som kund. Vår tid är dyrbar och vi sparar in en hel del timmar i arbetad tid på att använda Erips digitala fakturahantering. Dessa timmar kan användas till något annat så för oss blir det en ” win win situation ”

2018/09/28
Monica Stråth
Ekonomiansvarig Frankbolagen

Vi sökte ett sätt att effektivisera hanteringen av våra leverantörsfakturor, som också skulle stödja en organisation som finns på många orter. Vi fann LevDoc som är väldigt prisvärd för den effektivisering som vi får av leverantörsfakturahanteringen. LevDoc ger oss också ett mycket bra och kontrollerat arbetsflöde. Vi får alltid snabb respons på våra frågor, dessutom med ett trevligt och professionellt bemötande. Samtidigt är LevDoc enkelt och stabilt, vilket medför att vi inte behöver support särskilt ofta.

2018/09/28
UllaKarin Norkvist
Ekonomiansvarig, Fastighetsägarna MittNord AB.