PARTNERS

Våra partners är handplockade för att de tillför effektivisering, tillförlitlighet och tillgänglighet.

Tillsammans med våra egenutvecklade produkter, tjänster och kopplingar får du en helhetsleverantör som gör din vardag enklare. När man som vi arbetar med den senaste tekniken i en ständigt föränderlig värld, är det mycket viktigt att våra partners tänker som vi – att du som kund och användare ska ha system som är redo att möta framtiden. Det kravet uppfyller alla våra partners.

Nya generationens Expense Management som hanterar alla typer av kvitton och reseräkningar. En automatiserad, självlärande och digital tjänst. Integrerad med företagskort, elektronisk körjournal och alla bokförings- och lönesystem. Allt på ett ställe! Läs mer om Company Expense här..

Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering? Det är något som gör oss stolta och ännu mer motiverade att utveckla ännu smartare och tryggare produkter och tjänster. Vi gör allt för att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt.
LevDoc automatiserar och förenklar arbetsflödet med Vismas leverantörsreskontra. Läs mer om Visma här..

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.
LevDoc automatiserar och förenklar arbetsflödet med BLAdministrations leverantörsreskontra.
Läs mer om här..

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige.
LevDoc automatiserar och förenklar arbetsflödet med Fortnox leverantörsreskontra.
För ytterligare information läs här..