HUVUDKONTOR - ERIP AB

Slakterigatan 10 port 17
721 32 Västerås
Sverige

KONTOR - UTVECKLING

Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping
ingång 2, 4tr
Sverige

Kontaktpersoner

PETER EWERTZ ISAKSSON
Försäljning | Marknad
Rickard Ek i skidbacken på Telemarkskidor
RIKARD EK
Produktutveckling
Jag har uppdaterat Visma Administration och nu funkar inte LevDoc varför?

När du uppdaterar Visma Administration till en ny version så skickar Visma med en ny integrationsfil (Adk.dll) som man måste läsa in till LevDoc Klient. Läs mer om hur ni löser det på bifogad länk.

Jag skulle vilja se mer av en faktura?

Fakturor som visas i LevDocWeb och Klient visas via din standard PDF-läsare som du har installerad på din dator, i de flesta fall så kan du ändra inställningar för sidvisning direkt från denna. För mer information om hur du gör detta, se hemsidan för den aktuella PDF-visare.

Vilken PDF-läsare rekommendera ni?

Det finns ett antal PDF-visare man kan använda sig av, kravet är att den har stöd för web visning av PDF-filer.
Vi rekommenderar följande:
Acrobat Reader - Ladda ner på följande länk. Klicka här..
Foxit Reader - Ladda ner på följande länk. Kicka här..

Vill ni attestera Fakturan i er SmartPhone?

Läs mer om det på denna länk.

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

Vi har använt Levdocs fakturahanteringstjänst i 11 år och vi är mycket nöjda med tjänsten, passar vår verksamhet väl då vi arbetar i flera bolag på samma avdelning.Användarvänligt och anpassningsbart.
Vi tycker också att LevDocs support fungerar bra, snabbt och lösningsorienterat.

Jönköpings Rådhus värdesätter långsiktiga relationer och ser fram emot fortsatt samarbeta med LevDoc.

Sarah Henningsson Rimfält
Controller - Jönköpings kommun Stadskontoret

LevDoc är ett prisvärt och användarvänligt system för hantering av våra kunders leverantörsfakturor. Alltid tillgänglig historik är en stor fördel med digital och mobil hantering av fakturor. Tydliga tidsbesparing för oss och våra kunder ihop med en förenkling av arbetet är viktiga val varför vi valt LevDoc och Erip som vår partner. Det skulle vara mycket svårt att gå tillbaka till vårt gamla sätt att hantera leverantörsfakturorna. Både för oss och våra kunder.

Azelma Isanovic
VD – Ekonomiringen

Vi valde Erips Fakturaservice för att slippa tidskrävande hantering av pappersfakturor. Minska beroendet av enskilda medarbetare. Med Erips Fakturaservice får vi in fakturorna elektroniskt i systemet även om någon intern resurs är sjuk eller har semester. Plus möjligheten att personal på våra övriga kontor i Sverige är backup på ankomstregistrering.
I vår strävar att alltid ha uppdaterade arbetssätt är detta en relevant del i denna satsningen. Vi kan på så sätt disponera vår arbetstid på andra mer prioriterade sysslor på vår ekonomiavdelning och får en mer effektiv hantering av vår ankomstregistrering vilket ökar dess kvalitet.

Daniel Arvidsson
CFO – Prowash Sverige AB

Eftersom vi har kontor på flera orter i Sverige och tänker expandera framöver, innebär LevDocs möjligheter att attestera och godkänna fakturor via SmartPhones en viktig fördel för oss. LevDoc uppfyller våra krav på effektiv fakturahantering och fungerar smidigt integrerat mot vårt ekonomisystem. Det är mycket enkelt att söka leverantörsfakturor i LevDoc – både för administratörer och användare vilket förenklar arbetet för oss.
I vårt samarbetet med Erip har vi funnit att de är lyhörda och tillmötesgående, och inte minst att de finns tillgängliga när vi behöver det.

Marita Laneby
Redovisningsekonom – Rabbalshede Kraft AB

Att använda oss av fakturascanning och Erip som leverantör har bidragit till en bättre och tydligare kontroll av våra leverantörsfakturor. Digital hantering är jätteviktig för oss då vi alltid kan komma åt informationen oavsett vart i Sverige vi befinner oss då vi har kontor i flera städer. Att kunna söka efter fakturor i LevDoc till skillnad mot att ha allt i pärmar, som tidigare, bidrar till en stor tidsbesparing för oss. Vi skulle definitivt inte kunna gå tillbaka till manuell hantering av leverantörsfakturor sen Erip kom in i bilden.

Linn Applegate
Ekonomichef - SEHed Fasad AB

Vi fastnade för Erips fakturahanterings system och efter ett tags användning så visar det sej att för oss så fungerar detta utmärkt. Vi sparar tid samtidigt som det är ett enkelt sätt för oss att hantera våra leverantörsfakturor.
Det är ett stort plus med Erips höga servicenivå mot oss som kund. Vår tid är dyrbar och vi sparar in en hel del timmar i arbetad tid på att använda Erips digitala fakturahantering. Dessa timmar kan användas till något annat så för oss blir det en ” win win situation ”

Monica Stråth
Ekonomiansvarig FrankGruppen AB

Vi sökte ett sätt att effektivisera hanteringen av våra leverantörsfakturor, som också skulle stödja en organisation som finns på många orter. Vi fann LevDoc som är väldigt prisvärd för den effektivisering som vi får av leverantörsfakturahanteringen. LevDoc ger oss också ett mycket bra och kontrollerat arbetsflöde. Vi får alltid snabb respons på våra frågor, dessutom med ett trevligt och professionellt bemötande. Samtidigt är LevDoc enkelt och stabilt, vilket medför att vi inte behöver support särskilt ofta.

UllaKarin Norkvist
Ekonomiansvarig, Fastighetsägarna MittNord AB.