- INNOVATIV - PÅLITLIG - SMIDIG -

VendoGO!

Ett mobilt kassasytem för dig på språng

En mobil betallösning för alla verksamheter

VendoGO! är ett lättanvänt, mobilt system för dig som behöver ta betalt av kunderna där du är. Du har tillgång till de viktigaste funktionerna genom ett snyggt och enkelt användargränssnitt.

I VendoGO! kan du skapa artiklar, bygga knapplayouter och ta fram aktuell försäljningsstatistik, rapporter och prognoser.

Ta betalt kontant, med kort, Swish eller valfria betalsätt. Återköp och parkerade kvitton stöds naturligtvis också.

Kraftfull mobil terminal

Terminalen har ett batteri på 6000 mAh och uppkoppling via mobilnät, WIFI eller Bluetooth. Den har en 4 tums pekskärm, inbyggd kvittoskrivare, kamera och väger endast 490g

Certifiering och säkerhet

Systemet är certifierat enligt svenska kassalagen och har en godkänd kontrollbox online. Enheten uppfyller den senaste PCI PTS 5.x säkerhetsstandarden – en pålitlig och trygg lösning för din mobila verksamhet.

Webbgränssnitt

Via ett smidigt webbgränssnitt kan du skapa ett obegränsat antal artiklar, bygga knapplayouter och ta fram försäljningsstatistik i realtid.

- INNOVATIV - PÅLITLIG - SMIDIG -

VendoPRO

Marknadens mest kompletta kassasystem med integration mot Visma & Fortnox

VendoPRO

VendoPRO är ett av Skandinaviens ledande och mest kompletta kassasystem. Det är utformat för att förenkla dina dagliga och återkommande moment och samtidigt ge stöd åt allt en verksamhet behöver.

VendoPRO är utvecklat i nära samarbete med våra kunder och har finslipats under många år utifrån deras behov. Det finns ett stort antal branschanpassade funktioner för bland annat cykelhandlare, restauranger, inredningsbutiker, dagligvarubutiker och konfektion.
Samt natutligtvis kan du integrera VendoPRO mot Visma- och Fortnox ekonomisystem.

VendoPRO är skalbart och passar för små butiker såväl som stora kedjor. Kopplingar finns till bokföringssystem och varuleverantörer. Det finns också stöd för statistik, lagerhantering, prislistor, bokningar, kundklubb och olika betallösningar.
- INNOVATIV - PÅLITLIG - SMIDIG -

VENDOPOS

Kraftfull POS-dator med ett modernt utseende

Kraftfull POS med stor kunddisplay och många anslutningar

VendoPOS 1-series från Vendolink är en med kraftfull och pålitlig POS-dator med ett modernt utseende.
Utrustad med en J4125 processor från Intel som tillsammans med en SSD-disk på 256GB och 8GB internminne är den en blixtsnabb och säker trotjänare på kassadisken.

Ett modernt utseende, robust chassi och dolda kabeldragningar gör att den smälter in i alla miljöer och kan användas i olika typer av verksamheter. Med 8 USB-portar och dubbla COM-portar säkerställs att du alltid har plats och möjlighet att koppla in den kringutrustning du behöver.

Kassan kommer med en inbyggd MSR-läsare, en rejäl 10” kunddisplay och POS-systemet VendoPRO förinstallerat vilket innebär att du är redo att börja ta betalt så snart du packat upp kassan ur kartongen.

Kontakta oss för inbokning av möte eller webbdemo.